Galna ryktet – PSG kan plocka mästarnas tränare

Raul Gonzalez Gutierrez. Foto: Uros Hocevar/EHF

Enligt den makedonska sajten Ekipa.mk är Paris Saint-Germain intresserade av att rotera på tränarposten inför nästa säsong. Ryktet säger att klubben siktar in sig på Raul Gonzalez. 

Det är hballtransfers som rapporterar uppgifterna som den makedonska sajten Ekipa.mk gått ut med i veckan. Paris Saint-Germain sägs vara intresserade av att göra en förändring på tränarposten inför nästa säsong då den nuvarande tränarens, Zvonimir Serdarusic, kontrakt med klubben går ut.

Siktet ska enligt sajten vara inställt på Raul Gonzalez, som för närvarande rattar HC Vardar Skopje och det makedonska landslaget. Från och med sommaren 2018 är han fri att lämna de regerande Champions League-mästarna från den makedonska huvudstaden, varpå ett kontrakt med Paris Saint-Germain kan bli aktuellt.

Trots att PSG är den klubb i världshandbollen som satsar absolut hårdast i termer av ekonomi har laget inte gått hela vägen de senaste säsongerna. Finalförlusten mot HC Vardar Skopje i Champions League förra säsongen svider fortfarande och nu vill den franska jätten ta nästa steg. Raul Gonzalez kan vara ett steg i den riktningen.

Märk väl att Raul Gonzalez har ett kontrakt med det makedonska landslaget som sträcker sig fram till 2020.