Presidenten om Cindric: ”Vill inte ha spelare här som inte vill spela för Kielce”

Luka Cindric, Kroatien & Kielce. Foto: Ludvig Thunman, Bildbyrån

Det har ryktats om det i flera omgångar – nu bekräftar Kielces president Bertus Servaas för Stregspiller.com att Luka Cindric kommer att lämna klubben för FC Barcelona.

I en intervju inför Final Four berättar Kielcepresidenten bland annat om vad han tror om lagets chanser att ta hem CL-titeln. Intervjun kommer även in på Luka Cindric vara eller icke vara i Kielce – och där är Servaas tydlig.

– Om någon skulle erbjuda mig fyra miljoner euro för honom skulle han sitta på ett flygplan dit dagen efter. Det är skitsnack. I handboll är två miljoner euro det absoluta taket för hur mycket man kan få för en spelare, allt annat är påhittat av media. Vår filosofi är att få hit spelarna när de är lite billigare och behålla alla till deras kontrakt går ut, säger Servaas till Stregspiller.com.

– Vi kommer att tappa Luka Cindric till Barcelona, men vi får in Andreas Wolff och han kommer att göra oss 15–20 procent bättre på målvaktssidan.

Kielcepresidenten ombeds då att bekräfta att Cindric lämnar klubben. På det svarar han så här:

– Ja, han vill lämna. Jag vill inte ha spelare här som inte vill spela för Kielce. Förhandlingarna är nästan avslutade, endast signaturerna återstår, säger han till Stregspiller.com.

LÄNK: “I DON’T WANT A PLAYER ON MY TEAM, WHO DOES NOT WANT TO PLAY FOR KIELCE”