Pick Szegeds tränarstab förnyar förtroendet

Juan Carlos Pastor. Foto: Pick Szeged

Juan Carlos Pastor inledde jobbet hos den ungerska mästaren 2013. Vid samma tidpunkt hakade Marko Krivokapics på som assisterande tränare. Pick Szegeds ledarduo är båda klara till 2024, meddelar klubben på sin hemsida.

Trots många år i som tydlig titelkandidat i Ungerntoppen har Pastor och Pick Szeged haft en omväxlande resa. Det försvarade guldet i hemmaligan lär ha lagt grunden för förlängningen i ytterligare två säsonger.

– När jag kom till Szeged för nio år sedan trodde jag inte att jag skulle stanna så länge, första perioden skrev jag på ett korttidskontrakt. Men det lagbygge vi gav oss i kast med har tagit oss till en högre nivå varje år.

– Jag är glad att ledningen fortsätter att lita på oss. Förutsättningarna är fantastiska, liksom våra fans, säger Pastor till klubbens hemsida.

På Europaplanet har Pick Szeged vunnit en titel (EHF-cupen 2013/14) under det knappa decenniet med samma tränare.

Fyra försök i playoff till slutspelet och tre kvartsfinalår döljer trots allt inte att Pick Szeged bommat alla försök att ta sig till Final Four.

– Förra säsongen spelade vi bra handboll när vi behövde och vann mästerskapet igen. Vi har fortfarande mycket att göra, vi vill nå vårt mål i Champions League också, att nå final four, fyller Krivokapics på till klubbsajten.

Länk: JUAN CARLOS PASTOR ÉS MARKO KRIVOKAPICS: 2024-IG PICK SZEGED