Nytt jobb för Larsson – ordförande i EHF European League Board

Nikolas Larsson, IFK Kristianstad Foto: Petter Arvidson / BILDBYRÅN

Representanter för över 30 lag i olika länder i Europa samlades på fredagen på ett möte för att konstituera nya European League Board. Till ordförande i styrelsen valdes IFK Kristianstads Nikolas Larsson, detta enligt Handbollsligan.se.

ANNONS

Den nya styrelsen består av sex personer och det är representanter från Tyskland, Italien, Schweiz, Norge och Luxemburg. Och så valdes alltså Nikolas Larsson till ordförande.

Utöver att Larsson valdes till ordförande utsågs han och Frank Bomann från Tyskland dessutom till representanter i Professional Handball Board. ELB:s uppdrag är bland annat att samverka med EHF vad gäller utvecklingen av såväl ligor som de europeiska turneringarna.

– Det är med med stor respekt för uppgiften men också med inspiration jag antar utmaningen att leda den nya styrelsen i ELB i ett läge där handbollen i Europa befinner sig i positiv utveckling, säger Nikolas Larsson till Handbollsligan.se.

LÄNK: LARSSON ORDFÖRANDE I EHF EUROPEAN LEAGUE BOARD

ANNONS
Annonslänk: Följ världens bästa klubblag och deras guldjakt i Champions League, Bundesliga och Tyska Cupen med Viaplay Sport.
ANNONS
ANNONS

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here