Medieuppgift: Mathieu Grebille aktuell för PSG

Mathieu Grebille. Foto: Petter Arvidson/Bildbyrån.

Paris Saint-Germain tillhör stjärnklubbarna som gärna planerar med framförhållning. Enligt Le Parisien ska klubben vara på väg mot två värvningar som kan ansluta sommaren 2020. Mathieu Grebille och Elohim Prandi är nära kontrakt inför nästnästa säsong.

PSG inte bara göder värvningskarusellen på längre sikt, man tvingas också hänga med i svängarna.

När 2019/20 är över lämnar Sander Sagosen för THW Kiel. Av PSG-intresset för Stas Skube (förlängt med Vardar) och Gøran Søgard Johannessen (kvar i Flensburg-Handewitt) blev det intet vilket håller klubben kvar på marknaden för högvilt på mittnio.

Le Parisien lanserar istället vänsternian Elohim Prandi från Usam Nimes som synnerligen aktuell för flytt till huvudstaden. Kim Ekdahl du Rietz konkurrerar för närvarande om positionen men är osäker på längre sikt om 20-åringen som den franska tidningen skriver ansluter med treårskontrakt.

PSG ska också fått upp ögonen för Mathieu Grebille med samma tilltänkta kontraktslängd. Montpelliers kvicke vänstersexa har landslagsmeriter i överflöd och blir en logisk värvning med tanke på att han flera gånger straffat huvudstadsklubben i avgörande matcher.

Länk: Handball : Prandi et Grébille en route vers le PSG