Ladda upp inför EHF Champions Leauge Final Four 2021

Aron Palmarsson i Barca. Foto: Vörös Dávid

Artikel presenteras i samarbete med Odds.se

Det börjar äntligen dra ihop sig. Under den 12:e – 13:e juni är det dags för de efterlängtade Champions League-finalerna på herrsidan. Det råder inga tvivel om att turneringens sluttamp utgör en av de mest prestigefyllda sporthändelserna i Europa. Har du ännu inte börjat ladda upp inför EHF Champions League Final Four 2021? Då är det hög tid att ta tag i saken!

De största matcherna och de avgörande ögonblicken är vad som får oss att älska sporten vi följer dagligen. Herrarnas CL-finaler kommer att locka stor uppmärksamhet från oss supportrar, som kommer att sitta fastklistrade framför TV:n när det väl beger sig. Det blir också en spännande tid för den som gillar att höja underhållningen extra genom att spela på matcherna. Planerar du själv att betta på finalmatcherna? Då kan du ta tillfället i akt och aktivera oddsbonusar när du registrerar dig för spel.

Favoriterna att vinna

Bland de fyra deltagande klubbarna finns det två lag som förväntas ta sig vidare från semifinalen till slutfinal. Enligt oddssättarna går FC Barcelona vidare ur mötet med HBC Nantes och likaså slår Paris Saint-Germain Handball sina danska motståndare Aalborg Handbold. Matchen mellan PSG och Aalborg spelas på lördagen den 12:e juni klockan 15:15. Barca – Nantes spelar samma dag klockan 18:00. Dessa matcher kommer, precis som de på finaldagen, att äga rum på LANXESS Arena i den tyska staden Köln. Vad gäller publik på plats, så står det sedan den 21:a maj klart att matcherna inför tomma läktare.

Ifall finalen står mellan de europeiska giganterna, som oddssättarna förväntar sig, så tror man på en jämn sista kamp. Vill du jämföra odds kan du besöka Bet365 och se hur de utvecklar sig under tidens gång. För den som bettar live på matcherna under tiden de väl pågår kan oddsen förändras dramatiskt beroende på hur det ser ut.

Innan det är dags dags för den stora finalen ska de två utslagna lagen slåss för hedern och göra upp om tredje respektive fjärde plats i turneringen. Den matchen spelas klockan 15:15 på söndagen. Samma dag klockan 18:00 är det dags för matchen som kommer att utnämna ett segrande lag.

Här ser du matcherna

Snart kommer du att få veta ifall laget du hejar på kommer att kamma hem det åtråvärda guldet. Den som vill streama EHF Final Four 2021 kommer att kunna göra det på Viaplay som visar samtliga matcher.

Artikel presenteras i samarbete med Odds.se