IFK Kristianstad föll tungt mot Meshkov Brest – utslaget ur CL

Helge Freiman. Foto: Angela Grewe, @angieee11

IFK Kristianstad är utslaget ur Champions League – det står klart efter att Meshkov Brest besegrade det regerande svenska mästarlaget med 32–23.

ANNONS
ANNONS
ANNONS

Förutsättningarna inför matchen var solklara: IFK Kristianstad behövde vinna bortamatchen mot Meshkov Brest samtidigt som Vardar besegrade Montpellier. Vardar tog hand om jobbet mot Montpellier, men IFK Kristianstad klarade inte riktigt av att hantera Meshkov Brest.

Starten på matchen var jämn och IFK Kristianstad hade en tvåmålsledning en bit in på den första halvleken. Efter det började bortalaget att slarva och det var Brest inte sena att utnyttja. Hemmalaget gick fram till 8–6 och senare 12–8. I paus var ställningen 15–11 och det var få IFK-spelare som presterade på den nivå som krävs för att kunna vinna en så pass tuff bortamatch.

Den andra halvleken blev inte särskilt mycket roligare för IFK Kristianstads del. Brest utökade ledningen mer och mer och trots att bortalaget tog timeout tidigt på halvleken fortsatte Brest att dominera.

Brest är därmed klart för slutspel medan IFK Kristianstad får koncentrera sig på Handbollsligan under den resterande delen av säsongen.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here