Barcelona eller Lomza Vive Kielce?

Dika Mem. Foto: FC Barcelona

Idag ska Champions League och Final4 avgöras. Blir Barcelona historiska med sin andra raka seger, eller tar Lomza Vive Kielce hem titel för första gången sedan 2016?

Efter gårdagens semifinaler står det klart att det blir spanska Barcelona mot polska Lomza Vive Kielce i dagens Champions League-final. Barcelona blev klara för finalen efter en imponerande insats mot Niclas Ekbergs Kiel.

– Jag känner mycket stolthet över mig själv och laget. Nu är vi fokuserade på att återhämta oss, göra oss redo och ge allt i finalen, säger Perez de Vargas (Barcelona) till Europamester efter gårdagens match, och fortsätter sedan:

– Det var en jättefin semifinal mot Kiel, som saknade några toppspelare. De kämpade allt de kunde. Nu är vi ett steg ifrån att vinna titeln igen.

Lomza Vive Kielce blev i sin tur klara efter seger i en tight match mot Telekom Veszprém.

– Sedan vi kom hit har vi sagt att vi inte bara vill spela i finalen, utan också vinna hela turneringen. Vi är nöjda, men i Köln har vi två matcher att vinna, säger Arkadiusz Moryto (Lomza Vive Kielce) till klubbens hemsida efter gårdagens seger.

I bronsmatchen blir det en svensk uppgörelse mellan Andreas Nilssons Telekom Veszprém och Niclas Ekbergs Kiel.

15:15 Kiel – Telekom Veszprém

Sänds på Viaplay

18:00 Barcelona – Lomza Vive Kielce

Sänds på Viaplay