Arpad Sterbik: Jag känner mig som hemma i Veszprém

Arpad Sterbik, Spanien.

Nästa år kommer Arpad Sterbik tillbaka till den ungerska toppklubben Veszprém. I en intervju med klubben säger han att han hade många erbjudanden men kunde inte neka samtalet från Veszprém. 

Mellan 2001 och 2004 spelade han i Veszprém. Nu ska han tillbaka till den klubb som han har många fina minnen från. 

– Veszprém var min första professionella klubb där jag kunde tävla i ett seriöst mästerskap och i Champions League också. Det var en stor upplevelse för mig från första stund. En bra grupp av spelare spelade där med vilka vi nådde finalen i Champions League, säger Arpad Sterbik i intervjun med Telekom Veszprém.

Veszprém Arena känns som hemma för Arpad Sterbik. En arena där han spenderat mycket tid och även mötts med mycket kärlek och respekt av fansen.

– Jag kommer alltid till Veszprém med glädje och jag spenderar ofta min fritid där. Jag har många vänner och bekanta runt där från de goda gamla tiderna som en Veszprém-spelare. Jag känner mig som hemma i Veszprém, det är därför jag älskar att gå till arenan. Supportrarna välkomnar mig alltid varmt. Jag hade spel med positiva och negativa resultat där men supportrarna var alltid trevliga mot mig oavsett vad. Jag älskade det eftersom det innebar att de hedrade och respekterade mig.

– Jag kommer att göra mitt bästa för Veszprém att nå sina drömmar och att uppnå bra resultat med laget. Supportrarna har stått bakom laget i många år nu och jag hoppas att det kommer att bli detsamma under de kommande åren. 

Läs hela intervjun med Arpad Sterbik här.

LÄNK: EXTRA: Arpad Sterbik klar för Veszprém