Klart: Ingen fortsättning i CSM Bukarest för Per Johansson

Per Johansson. Foto: Carl Sandin, Bildbyrån

Tidigare har det ryktats om att Per Johansson skulle stanna i CSM Bukarest nästa säsong. Men så blir det inte, den svenske tränaren bekräftar för SVT Sport att han lämnar klubben efter säsongen.

ANNONS

– Det här är en häftigt klubb att vara i och intresset är enormt stort kring laget. Men det funkade inte rent socialt med familjen att fortsätta som tränare i Bukarest, säger han till SVT Sport.

Per Johansson var med och ledde CSM Bukarest till brons i Champions League och har tidigare blivit erbjuden ett tvåårskontrakt i storklubben. Men nu har den före detta Boden-tränaren bestämt sig för att lämna. Istället blir det fullt fokus på förbundskaptenjobbet i Montenegro.

– Det är inte så att jag nu ska fundera på vad jag ska göra, utan jag ska jobba med Montenegro. Jag har alltid velat jobba som tränare i Östeuropa med intresset som finns, säger han till SVT Sport.

Vem kommer då att ersätta Per Johansson? I rumänsk media har det ryktats om såväl Thomas Ryde som Vipers Kristiansands Gustav Gjekstad. Den senare har nyligen skrivit på ett nytt långtidskontrakt och därför känns den övergången rätt osannolik. Men pengar finns å andra sidan i CSM Bukarest.

LÄNK: Avslöjar: Per Johansson lämnar rumänska storklubben

ANNONS
Annonslänk: Följ världens bästa klubblag och deras guldjakt i Champions League, Bundesliga och Tyska Cupen med Viaplay Sport.
ANNONS
ANNONS

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here