Nora Mørk lämnar Györ?

Nora Mørk. Foto: Carl Sandin/Bildbyrån.

Nora Mørk ska snart vara tillbaka efter sin senaste knäskada. Storstjärnan räknar däremot inte med att stanna i Györ när kontraktet går ut efter säsongslut. Enligt TV2 Norges uppgifter är flera toppklubbar på jakt efter hennes underskrift.

ANNONS
ANNONS
ANNONS

Kvartsfinalerna i Champions League i april, Final Four-helgen i maj finns inom räckhåll för Mørk om den sista rehabfasen går enligt plan och Györ befäster sin status i Europatoppen.

Mer än så verkar det dock inte bli för 27-åringen i Ungern. TV2 meddelar att Mørk vill annat än att förlänga tiden i Györ, hon ser ut att bryta banden med den norska kedjan i klubben och har andra äventyr i sikte.

CSM Bukarest kan vara en aktuell klubb, men det finns fler intressenter. Rostov-Don där tidigare Györ-tränaren Ambros Martin huserar skulle också kunna bli en möjlighet när Mørk återvänt i gott slag.

Györ har för närvarande fem norska spelare på lönelistan. Förutom Mørk finns landslagsessen Kari Brattset, Stine Bredal Oftedal, Veronica Kristiansen och Kari Aalvik Grimsbø i klubben. Ett annat rykte i omlopp flyttar Amanda Kurtovic från Bukarest till de ungerska mästarna nästa säsong.

Länk: Nora Mørk slutter i Györ

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here