Matchens tre stjärnor: Györ–CSKA

Silje Solberg. Foto: Győri Audi ETO KC

Györ körde över CSKA Moskva i bronsmatchen i Champions League och vann med 32–21. Handbollskanalen har utsett matchens tre bästa spelare i konceptet som vi enkelt och tydligt kallar för ”Matchens tre stjärnor”.

Tre stjärnor –  Silje Solberg

Släppte in åtta mål på drygt 40 minuter innan Ambros Martin tog av henne. Györs försvar var otroligt starkt matchen igenom och när CSKA-spelarna väl lyckades ta sig igenom muren av gröna spelare stod en norsk vägg där och räddade det mesta.

Två stjärnor – Estelle Nze Minko

Bronsmatcher handlar ofta om vem som vill mest. Györ ville mest och i Györs lag ville definitivt Estelle Nze Minko mest. Stal fyra bollar i försvar bara under den första halvleken och gjorde mängder av mål på ren vilja. Imponerande prestation av den mångsidiga fransyskan.