Officiellt: Jamali förstärker Shabab Saida

Iman Jamali, IFK Kristianstad. Foto: IFK Kristianstad

Iman Jamali gjorde stora avtryck i IFK Kristianstad. Därefter har han varit runt i en del klubbar och nu har han hittat en ny adress. Nästa klubb blir libanesiska Shabab Saida, där han direkt ska vara med och slåss om en Super Globe-biljett. 

Under 2015 och 2016 gick Iman Jamali på vatten i Kristianstad Arena. Den hårdskjutande vänsternian var instrumental i de stora framgångarna för Ola Lindgrens manskap och återvände till ungerska Veszprem efter sitt succéartade lån.

Där uteblev dock succén för Jamali, som även har gäckats av skador, och 2019 anslöt han till Dinamo Bukarest och till sist hamnade han i Tatabanya, när han återvände till den ungerska handbollen tidigare i år.

Men nu står det klart att det är dags att flytta på sig på nytt.

Inför stundande Asian Club League Handball Championship i Kuwait väljer libanesiska Shabab Saida att presentera en tung förstärkning i form av Jamali, något som Instagram-kontot Handball Arabic var först med att rapportera om.

Turneringen spelas mellan den 17-27 november i Kuwait och i potten ligger en biljett till kommande års Super Globe-slutspel.