Handbollskanalen: Vår största satsning genom tiderna

Det är dags att ta kliv framåt med svensk handboll och nu lanserar Handbollskanalen sin största satsning någonsin. Vi vill identifiera alla problem som finns inom svensk handboll och vi behöver nu din hjälp.

Handbollskanalen öppnade portarna för tre år sedan och nu är det dags för vår största satsning någonsin. Efter att ha publicerat över 15 500 artiklar om handboll spänner vi nu bågen och samlar handbollssverige kring att skapa lösningar på det som begränsar och hindrar oss.

Vi lanserar nu ”Handbollens 100 problem” där vi tillsammans med er läsare, handbollsintresserade, näringsliv, kommuner och andra aktörer vill identifiera problem och hinder för svensk handbolls utveckling.

Vi kommer sedan sätta tänderna i problemen och systematiskt hitta förslag på lösningar. Tillsammans ska vi sedan skapa minst 100 hjältar som är med och ser till att det genomförs. Fantastiskt, eller hur?

Problem finns det fullt av och nu vill vi alltså ha er hjälp att identifiera dem. Hör av er med ALLT. Hög och lågt. Från att det saknas en golvtork i er hemmahall, via dålig musik i arenorna till problemet med hjärnskakningar inom idrotten. Ni har säkert minst fem saker som ni gått och stört er på de senaste åren – låt oss veta!

[ipt_fsqm_form id=”61″]