Från teamet bakom Handbollskanalen – nu lanserar vi GoHandball

Efter den fantastiska resan med Handbollskanalen tar nu teamet bakom nästa kliv. Idag lanserades den internationella handbollssajten GoHandball.com.

Handbollskanalen har sedan september 2015 gjort en resa fram till att bli den ledande plattformen i Sverige för nyheter, granskningar, klipp och allt annat handbollsrelaterat. Den föddes ur en frustration över den brist på helhetsbevakning, bredd och djup i handbollsjournalistiken och är fortfarande grunden i Handbollskanalens eld och glöd.

Samma frustration har vuxit fram kring den internationella handbollsbevakningen. Var läser ni era handbollsnyheter utöver Handbollskanalen? När ni vill få ännu mer koll på läget ute i Europa eller resten av världen?

Nu tar vi tag i det här problemet.

Idag lanserar vi i teamet bakom Handbollskanalen den nya internationella plattformen GoHandball med webbsajten www.gohandball.com och konton i sociala medier på:

Facebook: Facebook.com/GoHandball
Instagram: @GoHandball.official
X: @GoHandball_ofcl
TikTok: @GoHandball_official

Målsättningen är att skapa en given samlingsplats för alla världens handbollsintresserade och engagera med granskningar, reportage, intervjuer, klipp, resultat och diskussioner. Hoppa med på tåget och häng med även på den internationella plattformen och hitta nya nätverk där ute i handbollsfamiljen.

Besök sajten direkt: www.gohandball.com