USM-tävling: Vinn en helg med Handbollskanalen på plats i steg 1

Foto: Viktor Ljungström

Handbollskanalen storsatsar på USM den kommande säsongen och nu lanserar vi en tävling där alla lag har chans att vinna. I potten ligger bevakning av er steg 1-grupp med Handbollskanalen på plats för roliga klipp i sociala medier, referat och intervjuer.

ANNONS

Handbollskanalen satsade hårt på Finalspelet 2018 och vilken succé det blev. Artiklar, filmklipp, intervjuer – det blev hundratusentals visningar och fin feedback på bevakningen av ungdomshandboll. Här är exempel på klipp som publicerades:

Nu vill vi vara med från start

Vi vill nu vara med på hela resan fram till Finalspelet och då börjar vi naturligtvis med Steg 1. Vi vill skicka reportrar till er grupp i USM Steg 1 som skriver artiklar, gör intervjuer, roliga klipp och som testar kvaliteten i hallens café. Det ni behöver göra är att övertyga oss om varför vi ska välja just er grupp.

Tävlingen

Handbollskanalen vill vara med och utveckla svensk handboll. Vi vill också att ni är med och bidrar på den resan och därför vill vi ge plats åt er som gör det där lilla extra, kreativa och nyskapande som lyfter ett arrangemang.

Vi vill ju inte styra era tankar för mycket men det kan till exempel handla om:

  • Arrangemang med musik och inramning i högsta klass.
  • Utdelning av priser till de som lever upp till Älska handboll.
  • Lagen tillsammans genomför någon aktivitet under helgen som skapar relationer över klubbgränser.
  • Ett arrangemang som aktiverar andra i staden än bara de handbollsintresserade.
  • Kampanjer i sociala medier som är nyskapande på något vis.

Det finns inga begränsningar utan Handbollskanalens jury ser fram emot att bli rejält imponerade av era idéer till arrangemang. Vi kommer välja ut en grupp som får hårdbevakning med Handbollskanalens reporter på plats. Det blir alltså viktigt att planera bra så att det man vill göra verkligen går att genomföra – tänk till!

Vi vill också poängtera att det inte bara är upp till hemmaklubben att fixa ett roligt evenemang. Om alla lag i gruppen hjälps åt ökar chanserna till att vinna tävlingen.

Älska handboll

Genom att stå på värdegrunden som vi skapat genom Älska handboll finns förutsättningar att fritt spåna fram förslag och sätta dessa idéer på plats till steg 1. Älska handboll bygger på följande parametrar kopplat till hur spelare och ledare men även föräldrar i laget agerar och bidrar på sitt sätt till:

  • Tekniska nummer och lagspel
  • Glädje
  • Kommunikation
  • Alla spelare inkluderade och involverade i laget
  • Förebilder

Praktisk information

Ta gärna kontakt med övriga lag i er grupp och börja tänka, fundera och planera. Hur kan ni bidra till utvecklingen av hela USM och svensk handboll? Var med och skapa roliga ungdomsevenemang!

Ni skickar er ansökan via följande formulär senast den 20 september 2018:

Loading

 

ANNONS
ANNONS

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here