USM: All Star Team Herrjuniorer

Felix Claar i Alingsås HK.

I herrjuniorklassen upptar sju spelare från fyra föreningar platserna i All Star Team. Samtliga spelar regelbundet i Elitserien eller har deltagit i A-lagets matchtrupp.

MVP Felix Claar, Alingsås HK
– Avslutar juniortiden med att så när leda Alingsås till USM-guldet. Med nio mål i finalen var Claar västgötarnas bäste spelare. Blivande landslagsman och utlandsproffs.

MV Anton Hagvall, IK Sävehof
– Talangfull målvakt som aldrig gör en dålig match. Räddar det han ska och lite till. Sävehofs nya Peter Johannesson. Redan på måndag (läs idag) väntar kvartsfinalspel mot Lugi. Ska firma Hagvall/Per Sandström ta Sävehof till semifinal?

V6 Emil Mellegård, Redbergslids IK
– I tuff konkurrens med Kristianstads Anton Persson lägger Mellegård beslag på V6-positionen. Var tillsammans med Viktor Ahlstrand RIK:s bäste spelare under finalspelet i USM. Mellegård blandade fräcka kantavslut med mängder av kontringsmål och ett och annat ”Källman-skott” från niometer. Kanske skulle den hårdskjutande kantspelaren matchats mer på V9. Framförallt i Anton Gustafssons frånvaro.

M6 Max Santos, HK Aranäs
– Leder Aranäs i både anfalls- som försvarsspel. Gör många mål efter fina inspel från Aranäs spelskickliga niometersspelare. Styr försvaret med gester och pondus och tar sällan onödiga utvisningar så länge matchen inte är avgjord. Kommer få mer och mer speltid i Aranäs elitserielag under nästa säsong.

H6 Oliver Wigmark, Redbergslids IK
– Spänstig H6 som för andra gången i rad tar plats i 97:ornas All Star Team. Även Edvardsson, Hagvall och Mellegård var med som A-pojkar. Claar som B-pojk. Tillbaka till Wigmark. Utmanar under kommande elitseriesäsong Tobias Östanbäck om platsen på H6.

9M Felix Claar, Alingsås HK
– Åldersgruppens bäste spelare. Alla kategorier. Hård skott, briljant spelsinne. Utmanar inom snar framtid Jesper Nielsen om titeln som Norrköpings främste handbollsspelare.

9M Jonathan Edvardsson, IK Sävehof
– Passningsgeni som även är en duktig avslutare. Med fysiken på plats kommer Edvardsson om någon säsong bli en elitseriespelare av högsta kvalité.

9M Gzim Salihi, IK Sävehof
– Avig H9:a med bra stegisättning och lurigt skott. Väntar på elitseriedebuten men har deltagit på bänken vid ett flertal tillfällen. Å andra sidan är Salihi född 98 och ett år yngre än övriga spelare i All Star Team. Salihis tid kommer, var så säkra.