Inför USM: Handbollsfest väntar i Ronneby

USM är hetare än på länge och Handbollskanalen storsatsar redan under Steg 1. I helgen är vi på plats i Ronneby där en F16-grupp bestående av Ronneby HK, Kristianstad HK, Aranäs HK och OV Helsingborg gör upp om platser i Steg 2 och Steg 3. Här får ni förutsättningarna inför helgen.

ANNONS
ANNONS
ANNONS

Handbollskanalen kommer att vara på plats under hela helgen och det lär bli riktig handbollsfest i Ronneby. Äntligen drar USM igång även för F16 och det är fyra fina klubbar som gör upp i Ronneby sporthall.

Handbollskanalen kommer att skriva om varje match och håll utkik på Instagram för videointervjuer med spelare och andra profiler i hallen.

Så här spelas matcherna:

Lördag
14:00: Ronneby HK – Kristianstad HK 2
15:30: Aranäs HK vit – OV Helsingborg

Söndag
09:00: Ronneby HK – HK Aranäs vit
10:30: OV Helsingborg – Kristianstad HK
13:00: Kristianstad HK 2 – HK Aranäs vit
14:30: Ronneby HK – OV Helsingborg

Lagen som placerar sig etta och tvåa i tabellen går vidare till steg 3 medan de två andra lagen kvalificerar sig för steg 2.

En mycket intressant grupp där det blir intressant att se om Ronneby HK kan stå upp mot de tre lite större klubbarna. Ronneby har gjort en häftig resa de senaste åren och har utvecklat sin ungdomsverksamhet rejält. Mikael Espenkrona är ordförande i klubben och säger så här inför helgen:

– Det ska bli väldigt kul med USM i Ronneby. Förhoppningsvis blir det en hel del folk i hallen, säger han till Handbollskanalen.

Häng med på Handbollskanalen i alla våra kanaler under helgen – då missar du ingenting från USM i Ronneby.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here