Zoran Roganovic ny talangutvecklare i H43

Arkivbild. Foto: Viktor Ljungström Viktorljungstrom.se

Den rutinerade högernian Zoran Roganovic blir ny talang- och ungdomsutvecklare i sin förra klubb H43 Lund.

ANNONS

H43 Lund meddelar i ett pressmeddelande:

H43 Lund förstärker med spetskompetens för att utveckla egna ungdomsspelare. Zoran Roganovic börjar som talang- och ungdomsutvecklare i H43 Lund. Han kommer i första hand att jobba med föreningens träningsfilosofi, både på och utanför plan, för att skapa de bästa förutsättningarna för spelarna att utvecklas till riktigt skickliga handbollsspelare. Uppdraget för H43 Lund har Zoran parallellt med sin fortsatta karriär som elitspelare i HK Malmö med start nästa säsong.

– Jag är väldigt glad över att jag får möjligheten att få jobba tillsammans H43 Lund för att bidra till att utveckla föreningen och deras många talangfulla ungdomar, berättar Zoran Roganovic.

Detta projekt är möjligt att genomföra tack vare finansiering av Climat80. En satsning som stärker H43 Lunds verksamhet, både på kort och lång sikt.

– Vi har under många år sponsrat H43 och dess ungdomssatsning. När H43 kom till oss och ville få hjälp att ta hand om att utveckla föreningens ungdomar ytterligare genom en satsning tillsammans med Zoran Roganovic så tyckte vi detta var en bra lösning. Vi har under de senast 10 åren känt Zoran och hans hjärta till handbollen och framför allt ungdomar. Vi är övertygade att med Zorans hjälp så kommer H43 att utveckla de talanger som klubben har ytterligare och vi vill gärna vara en del av denna utveckling, berättar Anders Welander, marknadschef, Climat80.

ANNONS
ANNONS

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here