Viktor Svensson blir målvaktstränare för Önnereds ungdomslag

Viktor Svensson i Önnered. Bild: Önnereds HK

Önnered satsar hårt på sin ungdomsverksamhet och inledde tidigare i år ett samarbete med den portugisiska storklubben FC Porto. Nu tar de in målvaktstränaren Viktor Svensson, som ska fokusera på klubbens unga talanger. 

Viktor Svensson kommer närmast från ett uppdrag i Torslanda och i Önnered ska han träna klubbens unga målvakter i A-ungdom och juniorverksamheten. Han kommer att jobba med både flick- och pojklagen och ha hand om ca 20 ungdomar.

Viktor är en ”ung, målmedveten tränare som har stora ambitioner med sitt tränarskap. Viktor har trots sin ringa ålder god erfarenhet från både eget spel som målvakt, men också som instruktör för målvakter, dels i klubblag och även inom Handbollsförbundet Västs verksamhet och Svenska Handbollförbundets lägerverksamhet.”, skriver Önnered på sin hemsida och fortsätter:

”Vi är väldigt glada att Viktor förstärker vår organisation, inte minst på målvaktsinstruktörsidan, så att vi ytterligare kan motivera och utbilda våra unga målvakter. Detta är en del av klubbens satsning på unga spelare som ligger väl i linje med vår strategi inför framtiden!”

 

Länk: ÖHK satsar på Målvaktsutbildning för unga spelare!