TÄVLING: Vi har signerade tröjor – ni har tipsen!

Var med och tävla om ett gäng signerade tröjor genom att skicka in dina tips hur ni håller igång handbollen under corona-pausen.

Det är paus från träning och matcher för många i handbollens Sverige just nu på grund av corona. De naturliga mötesplatserna med kompisar för att träna, utbildas och umgås finns inte där längre. Därför vill nu Handbollskanalen sprida era bästa exempel på hur ni håller igång!

Vad gör ni istället? Kör teorilektioner på Zoom? Studerar gamla matcher på EHFTV och har sen diskussion om taktik och detaljer? Gruppträning via digitala kanaler? Kör individuell teknik hemma i vardagsrummet (underjamare ut i hallen)?

För nu finns ju tid att nöta sådant som man kanske vanligen inte hinner med. Individuella utvecklingssamtal? Ledarutbildning? Kostlära? Domarkunskaper? You name it!

Tävlingen

1. Skicka in era lösningar på problemet att inte kunna träna och spela handboll som vanligt. Vad gör ni istället? Skicka ett samlat bidrag från ett lag tillsammans.

2. De fem mest innovativa, värdeskapande och inkluderande bidragen vinner ett pris i form av en signerad tröja och ett reportage på Handbollskanalen där ni får beskriva mer och tipsa hur andra kan göra.

3. En ny vinnare dras varje vecka under perioden vecka 47-51, alltså totalt fem tröjor.

Regler

1. Material i form av texter, bilder, video etc skickas in till info@handbollskanalen.se. Gäller det större filer i form av bilder och video så skicka länkar till sociala medier alternativt ladda upp via gratistjänster som till exempel Wetransfer.

2. Deadline för varje vecka är söndag 23.59. Bidrag som skickas in är med och tävlar hela vägen till vecka 51, så skickar ni in tidigt får ni flera vinstchanser.

3. Priserna lottas ut varje vecka.

Kom igen och utmana oss och resten av handbollssverige med smarta idéer!

Priserna

  • Träningströja från runt EM 2014 med autografer från i princip hela damlandslaget.
  • Jesper Nielsens matchtröja med Lukas Karlssons autograf.
  • Signerad landslagströja med Albin Tingsvall.
  • Signerad landslagströja med Jonas Larholm.
  • Signerad landslagströja med Johan Jakobsson.