Succé för Toft-Hansens sommarläger

Ulrika Toft Hansen. Foto: Germany 2017/Marco Wolf

Just nu pågar Toft-Hansen summer camp i Bankeryd och det är för andra året i rad som makarna Ulrika och Henrik arrangerar det populära träningslägret. I en intervju med Jnytt berättar ”Ullis” om varför de kör den här campen.

– Jag kände att om de unga vill att jag ska träna dem så vill jag jättegärna ställa upp. För jag vet själv hur det var när man var liten, man hade sina förebilder. Så jag tyckte det var jätteroligt, säger Ulrika Toft Hansen till Jnytt.

Det är inte bara makarna Toft Hansen som är med som tränare, även landslagsspelaren Fredric Pettersson och legendaren Claes Hellgren är med. Att campen är populär råder det inga tvivel om, förra året var det 70 deltagare och i år är det 105.

– Förra året var en succé. Då sa alla som var med då att de ville vara med detta året också. Därför bestämde vi ganska fort att detta är något vi ska göra varje år. Det är jättekul att vara tillbaka och träna ungdomar här, man vill ju gärna ge tillbaka liksom. När man får sån bra respons som vi har fått är det bara roligt, säger Ulrika Toft Hansen till Jnytt.

LÄNK: Landslagsstjärnor på ungdomsläger