Fler barn ska börja spela handboll – ge dina tips!

Foto: Viktor Ljungström

Handbollen är hetare än på länge. Landslagen är grymma, fler seniorer än någonsin är proffs, ungdomshandbollen är stor och bra, och klubbarna gör ett fantastiskt jobb med otroligt många utbildade ledare och engagerade volontärer.

ANNONS
ANNONS
ANNONS

Men, konkurrensen är tuff från andra idrotter, inklusive ökande spontanidrott och många ’spännande’ individuella sporter. Därför måste alla jobba stenhårt med att säkra återväxten i handbollen – varje årskull är otroligt viktig.

Handbollskanalen vill naturligtvis svensk handbolls bästa och bjuder nu in klubbarna till att dela med sig av sina bästa rekryteringstips, för här är vi alla vänner när det gäller att locka -11:or, 12:or och 13-årgångarna till handbollen. Vi kommer sedan att sammanställa och publicera de bästa tipsen så att du och din klubb kan ta del av resultatet och förhoppningsvis locka till sig framtidens Isabelle Gulldén eller Jerry Tollbring.

Kanske får du som bjuder på ett bra tips en ovälkommet tuff motståndare i USM typ 2027, men om vi tillsammans lägger grunden för OS-succé 2036 så må väl det vara hänt. Heja handbollen!

Dela med dig av dina bästa tips för att få barn att börja spela handboll i nedan enkät.

Loading

 

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here