TSV Hannover-Burgdorf till final i Tyska cupen

Foto: Avdo Bilkanovic, Bildbyrån

Det blev ingen enkel match för HSG Wetzlar i semifinalen mot TSV Hannover-Burgdorf. I kvällens match vann TSV Hannover-Burgdorf över Wetzlar med fem mål.

ANNONS
ANNONS
ANNONS

Det var en relativt målsnål start i semifinalen mellan TSV Hannover-Burgdorf – HSG Wetzlar. Efter sju minuter var ställningen 2-1 och det såg ut som att matchen skulle fortsätta i ett segt tempo. Efter ytterligare några minuter började dock TSV Hannover-Burgdorf att dra ifrån. Bakåt hade de ett riktigt starkt försvar och Wetzlar fick aldrig någon chans att komma igenom.

TSV Hannover-Burgdorf gjorde en del kontringar då Wetzlar slarvade bort bollen. TSV Hannover-Burgdorf drog ifrån rejält och halvtidsresultatet blev 15-4!

Det var ett helt annat Wetzlar som kom in i den andra halvleken. Trots sitt stora underläge fortsatte de att utmana och i denna delen av matchen så satt avsluten där de skulle. När det återstod 15 minuter av matchen var ställningen 20-12. Det såg ut som att Wetzler var på gång, tyvärr var underläget för stort för att komma ikapp. TSV Hannover-Burgdorfs målvakt Martin Ziemer var riktigt vass i kvällens match.

Det som såg ut att bli storseger för TSV Hannover-Burgdorf blev till slut en vinst med 24-19. Wetzler gjorde en riktigt bra andra halvlek, tyvärr räckte det inte hela vägen.

Imorgon möts Rhein-Neckar Löwen och TSV Hannover-Burgdorf i final i Tyska cupen. Finalen spelas 15.15 och den kan du se på Viaplay.

TSV Hannover-Burgdorf – HSG Wetzlar 24-19 (15-4)

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here