Simon Jeppsson och Hampus Wanne tog Flensburg till segern

Simon Jeppsson, SG Flensburg-Handewitt Foto: Ingrid Anderson-Jensen, www.nordlyset-fotografie.com

Simon Jeppsson och Hampus Wanne var målbäst när SG Flensburg-Handewitt tog en tung bortaseger på torsdagskvällen. Dessutom gjorde den förstnämnda sin bästa match i Tyskland så här långt.

ANNONS

Det väntade toppmöte borta mot serieledande Füchse Berlin på torsdagskvällen. SG Flensburg-Handewitt åkte dit med lite press på sina axlar. För att inte tappa ytterligare mark i toppstriden krävdes seger på bortaplan, något som två svenskar skulle se till att ordna för gästerna.

Simon Jeppsson och Hampus Wanne blev nämligen lagets två bästa målskyttar efter sju respektive sex strutar vardera. Därtill såg Simon Jeppsson till att göra sin bästa insats i SG Flensburg-Handewitt hittills. Där kan vi snacka ett väl valt tillfälle.

Vinsten innebär att SG Flensburg-Handewitt hakar på i toppen och nu är två poäng bakom just Füchse Berlin i toppen. Då ska också sägas att laget har en match mindre spelad. Klubben själva är inte sena med att hylla just Simon Jeppsson på sina sociala medier.

Resultat: 26-30 (13-14)

ANNONS
Annonslänk: Följ världens bästa klubblag och deras guldjakt i Champions League, Bundesliga och Tyska Cupen med Viaplay Sport.
ANNONS
ANNONS

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here