RYKTE: Hedin tar över efter Gudmundsson i Melsungen?

Robert Hedin. Foto: Bildbyrån

Enligt den tyska tidningen HNA ska Gudmundur Gudmundsson vara påväg bort från MT Melsungen. Samtidigt skriver tidningen i en artikel att det är svenska Robert Hedin som är den som ser ut att ta över arbetet som huvudtränare i klubben.

Gudmundur Gudmundsson anslöt till MT Melsungen som tillfällig huvudtränare under 2020. De två partnerna trivdes bra tillsammans och ett kontrakt skrevs fram till sommaren 2021. Nu meddelar alltså den tyska tidningen HNA att tränaren ska ha lämnat klubben – men att inga klara besked har getts från MT Melsungen själva.

Enligt artikeln ska Gudmundsson inte ha varit på plats under lagets träning på fredagseftermiddagen, och de menar även att huvudtränaren redan har lämnat sitt uppdrag.

I samma artikel framkommer det att eventuellt är den svenska tränare Robert Hedin, som tränare MT Melsungen 2007-2009, som ska vara påväg tillbaks till klubben. Hedin som för närvarande ansvarar för USA:s landslag utöver sitt uppdrag som huvudtränare i den norska klubben Nøtterøy Handball. 

Källa: HNA
Läs mer: Robert Hedin och Nøtterøy upp i eliten