PLAY: Gensheimer till PSG

Den tyske kantvirtuosen Uwe Gensheimer (28) kommer inte att förlänga sitt kontrakt med Rhein-Neckar Löwen. Istället kommer han efter säsongen att ansluta till klubben med den bottenlösa pengapungen, Paris Saint-Germain. Gensheimers flytt är inte bara ett tungt tapp för RNL som förlorar sin lagkapten. Det är också ett tapp Bundesliga som förlorar en stor tysk profil.

ANNONS
ANNONS
ANNONS

Gensheimer, lagkapten i det tyska landslaget, kommenterar flytten såhär: ”Beslutet att lämna Rhein-Neckar Löwen, var det svåraste beslutet i min karriär. Alla vet vad Rhein-Neckar Löwen betyder för mig som född och uppvuxen i Mannheim. Efter noga övervägande kom jag fram till att jag är i en fas i min karriär där jag vill prova något nytt och en flytt utomlands ligger rätt i tiden. Jag kommer att ge allt jag har för RNL säsongen ut. Vi har ett otroligt lag och det skulle vara fantastiskt att säga hej då med att vinna Bundesliga.” (http://www.dkb-handball-bundesliga.de/)

Uwe lade för några dagar sedan upp denna video där du i slow-motion kan se ett av hans specialskott. Hur svårt kan det vara?

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here