Olle Forsell Schefvert förd till sjukhus efter skada

Olle Forsell Schefvert. Foto: HSG Wetzlar

Det var i gårdagens vinstmatch mellan Forsell Schefverts Wetzlar och Göppingen som olyckan var framme. Svensken kolliderade med en motståndarspelare och fick föras till sjukhus.

ANNONS

— Olle fördes till sjukhus som en säkerhetsåtgärd då vi inte riktigt vet vad det är. Det kan röra sig om ett krossat revben eller i värsta fall något med mjälten. Vi hoppas att det inte är så allvarligt som det såg ut och lät som först, men vi får veta mer imorgon (idag), säger Wetzlars ordförande Björn Seipp till Handboll World News.

Det var i början av andra halvlek som skadan skedde. Svensken kolliderade illa med Göppingens Kresimir Kozina. Så illa att han alltså fördes till sjukhus efter vad Wetzlars coach Kai Wandchneider kallade en ”allvarlig skada”. Men förhoppningsvis då inte lika allvarlig i efterhand.

Svensken som skrev på nytt kontrakt med Wetzlar i december till klubbens stora förtjusning.  24-åringen hann även göra tre mål i segermatchen innan smällen. Svenskens första för 2018 och matchen slutade sen 34-27 till Wetzlar.

Vi hoppas nu på snabb kurering för Olle Forsell Schefvert.

Källa: Handball World News

ANNONS
Annonslänk: Se de bästa matcherna från Champions League och Bundesliga med Viaplay Sport.
ANNONS

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here