Officiellt: Peter Johannesson stannar i TBV Lemgo

Peter Johannesson. Foto: Foto Lächler

Peter Johannesson har tagit flera stora kliv i sin utveckling i klubblaget TBV Lemgo. Nu belönas målvakten med ett nytt kontrakt som sträcker sig till och med sommaren 2022, det skriver Lemgo på sin hemsida.

– Jag trivs väldigt bra i Lemgo. Atmosfären i hallen är fantastisk, laget är bra och miljön är också bra. För mig är det väldigt viktiga förutsättningar för att jag ska kunna spela bra och jag är glad över att jag kommer att vara en del av det här laget i några år till, säger Johannesson till hemsidan.

Peter Johannesson flyttade till TBV Lemgo från IK Sävehof inför säsongen 2017–18 och har imponerat i Bundesliga sedan ankomsten. Förra året förlängde klubben hans kontrakt fram till 2021 – nu har det alltså blivit ytterligare en förlängning och den här gången till 2022.

– Peter är väldigt ambitiös, han vill alltid bli bättre. Det är en väldigt bra signal att han stannar i klubben så här länge. Vi har under de senaste två åren sett hur värdefullt ett bra försvar med en stabil målvakt där bakom är. Det glädjer mig att vi kan räkna med Peter i ytterligare tre år, säger Lemgos tränare Florian Kehrmann till klubbens hemsida.

LÄNK: PETER JOHANNESSON VERLÄNGERT VORZEITIG

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here