Officiellt: Gottfridsson stannar i Flensburg till 2021

Jim Gottfridsson, SG Flensburg-Handewitt Foto: Ingrid Anderson-Jensen, www.nordlyset-fotografie.com

Jim Gottfridsson fortsätter att utvecklas i Flensburg-Handewitt och belönas nu med ett nytt kontrakt med mästarklubben. Det nya kontraktet innebär att ”Gotte” stannar i Flensburg till 2021, det skriver klubben på sin hemsida.

ANNONS

Gottfridsson kom till Flensburg-Handewitt 2013 och har redan vunnit tyska supercupen, Champions League, tyska cupen och ligan. I landslaget har mittnian tagit en större och större roll och blev MVP när Sverige tog EM-silver senast. ”Gotte” blev dessutom utsedd till årets herrspelare i Sverige. Nu har 26-åringen förlängt sitt kontrakt med Flensburg till 2021.

– Det var min önskan att stanna i SG en längre tid. Framtiden är ljus här, det är en av de bästa klubbarna i Europa och vi har ett intressant och ungt lag med stor potential. Dessutom trivs jag och min familj väldigt bra. Jag ser framemot nästa säsong med SG, säger Gottfridsson till hemsidan.

Maik Machulla gjorde stor succé under sin första säsong som huvudtränare i Flensburg och är givetvis glad över att en av lagets viktigaste spelare stannar i klubben.

– Det är väldigt viktigt för mig att Jim stannar. Han har stor potential och kommer att få en betydande roll i vårt lag. Han har alla kvaliteter som behövs och kommer att leda vårt lag tillsammans med bland andra Tobias Karlsson. Jag ser framemot att fortsätta att jobba med Jim, säger Machulla till hemsidan.

LÄNK: BIS 2021 BEI DER SG

ANNONS
Annonslänk: Följ världens bästa klubblag och deras guldjakt i Champions League, Bundesliga och Tyska Cupen med Viaplay Sport.
ANNONS
ANNONS

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here