Officiellt: ”Gotte” i Flensburg till 2025

Jim Gottfridsson. Foto: Petter Arvidson, Bildbyrån

SG Flensburg-Handewitt trivs med Jim Gottfridsson och Jim Gottfridsson trivs med SG Flensburg-Handewitt. ”Gotte” och klubben har kommit överens om ett nytt kontrakt som sträcker sig till 2025, det skriver Flensburg på klubbens hemsida.

– Vi känner oss väldigt bekväma här och det har blivit hem för mig och min familj. Jag är mycket glad över att jag kommer att få fortsätta hjälpa till att forma klubbens väg de kommande åren. Jag är övertygad om att vi kommer att få fira titlar tillsammans med våra fans, säger Gottfridsson till hemsidan.

”Gottes” nuvarande kontrakt med klubben gick ut 2021 – nu har parterna kommit överens om ett nytt kontrakt som sträcker sig till 2025. Flensburg skriver på hemsidan att det var viktigt att få klart med avtalet för EM.

– Jim är en mycket viktig spelare för oss, han har en hög förståelse för spelet och under sin tid i klubben har han utvecklats till en ledare. Jag ser fram emot många fler härliga år tillsammans med honom, säger tränaren Maik Machulla till hemsidan.

LÄNK: Zukunftsträchtige Entscheidung