Nästa kantstjärna förlänger – Mellegård blir Wetzlar trogen

Emil Mellegård. Foto: HSG Wetzlar

Emil Mellegård fortsätter att utvecklas fint i HSG Wetzlar. Nu har klubb och spelare kommit överens om att förlänga det nuvarande kontraktet till 2024.
– Jag vill fortsätta att utvecklas, säger Mellegård till klubbens hemsida.

Niclas Ekberg blir kvar i THW Kiel till 2024 och nu kommer nästa kontraktsförlängning för en svensk kantstjärna. Emil Mellegård stannar i HSG Wetzlar till 2024. Kontraktet gick ut 2022 men har alltså förlängts med ytterligare två år.

Mellegård kom till klubben 2020 efter att ha dominerat i Handbollsligan för Redbergslids IK. Väl i Wetzlar har Mellegårds utveckling fortsatt och vänstersexan är numera på gränsen till att ta plats i det svenska landslaget.

– Emil Mellegård har utvecklat fint i klubben och vi är glada över att vi kommer att fortsätta arbeta tillsammans. Emil är väldigt viktig för oss, säger Björn Seipp från klubben.

Vänstersexan själv är naturligtvis lycklig över kontraktsförlängningen:

– Jag ser fram emot att fortsätta att bära den gröna och vita tröjan i framtiden. Laget och klubben är inte bara otroligt professionell utan väldigt familjär och det är viktigt för mig, säger Mellegård till klubbens hemsida.

LÄNK: Bis 2024 in Wetzlar: Emil Mellegard verlängert Vertrag!