Magnus Andersson efter förlusten: ”Jag är förbannad”

Magnus Andersson. Foto: Frisch Auf! Göppingen

Frisch Auf! Göppingen avslutade veckan med en tung förlust borta mot Gummersbach i tyska Bundesliga. Tränaren Magnus Andersson var inte särskilt nöjd efteråt.

Magnus Andersson är just nu inne på sitt fjärde år som tränare för den tyska klubben Frisch Auf! Göppingen. Under söndagen åkte laget på en minst sagt tung förlust borta mot Gummersbach, 28-27.

En stor del av förklaringen var lagets dåliga period i slutet av den första halvleken och i början av den andra, när hemmalaget Gummersbach sprang iväg till en stor ledning. Frisch Auf! Göppingen lyckades aldrig reparera skadan, utan fick alltså se sig besegrade med 28-27.

– Jag är förbannad på vår egen prestation. Efter 5-5 har vi många defensiva problem oc hi gör en massa egna och alldels för enkla misstag i försvaret. Gummersbach var bättre sett över 60 minuter och vinner därför. Nu är det bara upp till oss att få stopp på misstagen genom att träna intensivt, säger Magnus Andersson enligt handball-world.news.

I nästa match tar Frisch Auf! Göppingen sig an GWD Minden på bortaplan. Det blir lagets tredje raka bortamatch så här i inledningen av säsongen. Därefter väntar två raka hemmamatcher.