KLART: Simon Hald Jensen till SG Flensburg-Handewitt

Simon Hald Jensen, Aalborg Håndbold. Foto: Ingrid Anderson-Jensen

Från och med sommaren 2018 spelar Simon Hald Jensen för den tyska storklubben SG Flensburg-Handewitt. Det bekräftar klubben via sin officiella hemsida.

ANNONS

SG Flensburg-Handewitt fortsätter att vara proaktiva på transfermarknaden och har nu gjort klart med ytterligare en förstärkning inför nästa säsong. Simon Hald Jensen har skrivit på för den tyska storklubben och ansluter sommaren 2018.

Kontraktet sträcker sig fram till sommaren 2021. Den 203 centimeter långa dansken spelar för närvarande i Aalborg Håndbold i den danska ligan, där han gjort 415 mål på sina 201 matcher. 23-åringen spås en fin framtid och lär ha goda förutsättningar att utvecklas ytterligare i Bundesliga.

– Jag ser fram emot att få arbeta med Simon från nästa säsong. Vi har tittat på honom under lång tid. I samtalen med honom insåg jag att han brinner för utmaningen i SG Flensburg-Handewitt. Han kommer att hjälpa oss både i försvar och anfall tack vare sina exceptionela fysiska förmågor, säger tränaren Maik Machulla till klubbens officiella hemsida.

Tanken är att Simon Hald Jensen ska fylla luckan efter Henrik Toft Hansen, som skrivit på för Paris Saint-Germain inför nästa säsong.

ANNONS
Annonslänk: Se de bästa matcherna från Champions League och Bundesliga med Viaplay Sport.
ANNONS

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here