KLART: Johan Koch till Füchse Berlin – blir lagkamrat med Zachrisson

Mattias Zachrisson, Füchse Berlin. Arkivbild. Foto: Heiko Voigt, www.foto-laechler.de

Füchse Berlin förstärker laget redan i januari månad med en korttidsvärvning. Johan Koch ansluter till klubben från Kadetten Schaffhausen. 

ANNONS

För att stärka upp laget i skadade linjespelaren Ignacio Jimenez Plazas frånvaro väljer den tyska toppklubben Füchse Berlin nu att plocka in Johan Koch som ersättare på ett korttidskontrakt. Den danska linjespelaren ansluter från Kadette Schaffhausen i Schweiz med omedelbar verkan och har skrivit på ett kontrakt som sträcker sig fram till sommaren 2018. Det bekräftar klubben på sin hemsida.

– Jag är glad över att få spela i alla tre tävlingar och ser fram emot utmaningen i Füchse Berlin. Särskilt i Bundesliga där vi går in för att ta så många poäng som möjligt, säger Johan Koch själv till klubbens hemsida.

27-åringen väntas ansluta till sin nya klubb redan i veckan och lär finnas med i matchtruppen den 7 februari när tävlingsmatcherna drar igång igen, då mot St. Raphael Var Handball i EHF-cupen. I Füchse Berlin blir han för övrigt lagkamrat med Matthias Zachrisson.

ANNONS
Annonslänk: Följ världens bästa klubblag och deras guldjakt i Champions League, Bundesliga och Tyska Cupen med Viaplay Sport.
ANNONS

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here