Klart: Hampus Wanne stannar i SG Flensburg-Handewitt

Hampus Wanne, SG Flensburg-Handewitt Foto: Ingrid Anderson-Jensen, www.nordlyset-fotografie.com

Hampus Wanne har imponerat för Flensburg-Handewitt under hela säsongen. Nu belönas vänstersexan med ett nytt treårskontrakt, det skriver den tyska mästarklubben på sin hemsida.

ANNONS
ANNONS
ANNONS

– Jag är väldigt glad att fortsätta spela i Flensburg. När kontraktet går ut kommer jag att ha varit här i nio år och då är jag bara 28. Det är en stor sak för mig. Jag är väldigt stolt över att ha bevisat för mig själv och andra att jag kan spela på den högsta nivån. Efter samtal med Maik och Dierk stod det klart för mig att jag vill fortsätta vara en del av den här gruppen, säger Hampus Wanne till hemsidan.

Hampus Wanne har tidigare varit nära att flytta till FC Barcelona, men nu blir det istället tre nya år i Flensburg för den skicklige vänstersexan. Flensburg har ett otroligt starkt par på vänstersex med Wanne och norske succéspelaren Magnus Jöndal.

– Under sina år i Flensburg har Hampus haft en fin utveckling. Han var en stor del när vi vann Bundesliga och nu har vi en toppduo på vänstersex med Hampus och Magnus Jöndal. Jag är glad att ha två spelare i världsklass på den positionen, säger Flensburgs tränare Maik Machulla till hemsidan.

LÄNK: RICHTUNGSWEISENDE VERLÄNGERUNG

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here