Gorazd Skof skjuter upp karriärslutet – fortsätter i Die Eulen Ludwigshafen

Gorazd Skof under OS-kvalmatchen i handboll mellan Slovenien och Sverige den 9 april 2016 i Malmö. Foto: Petter Arvidson/Bildbyrån.

Erfaren bara förnamnet. Gorazd Skof håller sig aktiv och väljer ett år till mellan stolparna i Die Eulen Ludwigshafen, konstaterar klubben på sin hemsida.

Karriären har lett 42-åringen på både raka och krokiga vägar. Förra hösten började Skof se slutet med SC Ferlach i Österrike. När ”ugglorna” i Bundesliga hörde av sig och hade en ledig plats efter sjukdomsfall kunde han bara ta nya tag.

Skof som stått i klubbar som Celje, RK Zagreb och Paris Saint Germain får dessutom mer att göra under säsongen 2020/21. Han halkade in men verkar också ha hittat rätt.

– Jag har haft en bra tid, alltid med en bra atmosfär i hallen och en bra miljö i laget. Jag älskar den här publiken, jag älskar Ludwigshafen, säger keepern med 188 landskamper till klubbens hemsida.

Ludwigshafen satsar mest på 22-årige Martin Tomovski framöver. Men nordmakedoniern som håller på att etablera sig i den högklassiga ligan får alltså fortsatt stöd av Skof efter förlängningen.

Länk: RÜCKTRITT VOM RÜCKTRITT: ŠKOF HÄLT EULEN DIE TREUE