Gøran Søgard Johannessen förlänger med Flensburg

Norska landslagsmannen Gøran Søgaard Johannessen har sin framtid i Flensburg. Foto: Ludvig Thunman/Bildbyrån.

Gøran Søgard Johannessen fick första halvan av debutsäsongen i Flensburg spolierad av skada. Under den andra bjöd han på tillräckliga bevis på sin potential för att klubben skulle förlänga kontraktet i förtid. Johannessen finns hos mästarlaget fram till 2023.

ANNONS
ANNONS
ANNONS

Nyss firade niometersspelaren ligatiteln i supportrarnas närvaro. Måhända jublade han lite extra i vetskap om att det blir nya personliga chanser att bidra ännu mer till framgången framöver.

Johannesson anslöt från GOG förra året, men fick en tung start. Efter VM, som silvermedaljör stämde ambitionerna mer överens med prestationerna från det senaste tillskottet i Flensburgs norska läger.

Magnus Jøndal, Torbjørn Bergerud och Magnus Abelvik Rød har alla långtidskontrakt. Gøran Søgard Johannessen stannar allra längst av norrmannen med befintliga avtal i norra Tyskland.

– Jag är väldigt glad för att vi blev eniga om ett kontrakt så tidigt. Jag mår väldigt bra i Flensburg efter bara ett år, säger han till klubbens hemsida.

Enligt Flensburgs klubbdirektör Dierk Schmäschke förekom huggsexa om Johannessons underskrift.

– Jag är nöjd över att ännu en spelare med stor utvecklingspotential har bestämt sig för att stanna, säger han till hemsidan.

Länk: KLARE ENTSCHEIDUNG FÜR DIE SG

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here