Galet spelschema för svenskarna – två matcher inom loppet av ett dygn

Jerry Tollbring. Foto: Angela Grewe, @angieee11

Rhein-Neckar Löwen har ett minst sagt hektiskt spelschema den här helgen. Det tyska storlaget – med bland andra Jerry Tollbring i laget – spelar två matcher inom loppet av 24 timmar. 

ANNONS

Med matcher på flera fronter och turneringar blir det oundvikligen ett tätt och hektiskt spelschema för många europeiska storklubbar. Rhein-Neckar Löwen spelar exempelvis två matcher inom loppet av bara ett dygn den här helgen.

Jerry Tollbring, Mikael Appelgren och Andreas Palicka spelar först borta mot SC Leipzig i Bundesliga på lördagskvällen. Dagen efter spelar laget borta mot FC Barcelona i Champions League. Det blir med andra ord en tung belastning och ett logistiskt fågelbo för Rhein Neckar-Löwen den här helgen.

– Jag har aldrig varit med om någonting sådant. Det viktigaste blir att försöka få tillräckligt med sömn och använda tiden till återhämtning, säger tränaren Nikolaj Jaobsen enligt handball-world.

Kvällens match mot SC Leipzig sänds på Viaplay. Köp här!

ANNONS
Annonslänk: Följ världens bästa klubblag och deras guldjakt i Champions League, Bundesliga och Tyska Cupen med Viaplay Sport.
ANNONS
ANNONS

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here