Flensburg stoppade Wanne från Barcelona – med enorm prislapp

Hamus Wanne. Foto: Ingrid Anderson-Jensen, www.nordlyset-fotografie.com

Barcelona ville värva in den missnöjde Hampus Wanne från Flensburg men då satte klubben en ”orimligt” stor prislapp på svensken som stoppade affären, det rapporterar Aftonbladets Johan Flinck i en artikel. 

För ett tag sedan kom Sportbladet med uppgifterna att Hampus Wanne känt sig blåst av sin tyska klubb Flensburg. Anledningen var att svensken och klubben muntligt kommit överens om att Wanne skulle få ett förbättrat kontrakt om hans kantkollega Anders Eggert skulle lämna klubben. Eggert lämnade klubben för Skjern. Trots det kom det inget nytt kontraktsförslag för 24-åringen, som då vädrade sitt missnöje.

Nu rapporterar Sportbladet om nästa reva i relationen mellan spelaren och Flensburg. På grund av svenskens missnöje hörde Barcelona av sig om vänsterkantens tjänster. Flensburg var dock helt inställda på att behålla sin guldklimp till vilket pris som helst – nästan.

Tyskarna satte en prislapp på 1,5 miljoner kronor för Wanne, trots att han endast har ett år kvar på kontraktet. Priset är tre gånger högre än marknadsvärdet för liknande spelare, säger spelarens agent Martin Klette till Sportbladet.

Wanne själv ska ha varit väldigt sugen på en flytt till den spanska storklubben och storstaden. Men så blev det inte. Tiden får utvisa vart vår succéspelare spelar kommande säsonger.

LÄNK: Mer information och hela texten på Aftonbladet.se

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here