Fatos Kücükyildiz klar för Neckarsulm

Fatma Kücükyildiz, här i Dortmund. Foto: BVB Dortmund

Efter en säsong i Borussia Dortmund flyttar Fatos Kücükyildiz vidare i karriären. Den spelskickliga niometersspelaren har skrivit på ett kontrakt med Sport-Union Neckarsulm.
– Jag ser fram emot att flytta till klubben och förhoppningsvis kan jag hjälpa laget att utevcklas vidare, säger Fatos Kücükyildiz till klubbens hemsida.

Fatos Kücükyildiz har haft en fin tid i Tyskland så här långt. Första klubbadressen var Buchholz 08-Rosengarten och där imponerade Kücükyildiz så pass att hon hjälpe laget till cupsilver. Det dröjde inte länge innan storklubben Borussia Dortmund hörde av sig och där har 29-åringen gjort flera fina matcher under säsongen.

Från och med nästa säsong kommer Kücükyildiz istället att spela för Sport-Union Neckarsalm, i skrivande stund sexa i Bundesliga. Niometersspelaren har skrivit på ett tvåårskontrakt med klubben.

– Jag har följt hennes karriär sedan hon spelade i Danmark och sedan dess har hon utvecklats mycket. Fatos har massor av kvalitet som kommer att hjälpa oss i framtiden, säger klubbens huvudtränare Tanja Logvin till hemsidan.

Innan flytten går vidare till Neckarsalm har Fatos Kücükyildiz och hennes Dortmund ett par titlar kvar att spela om. Dortmund har fortfarande chans på ligatiteln och Champions League-titeln.

LÄNK: FATOS KÜCÜKYILDIZ VERSTÄRKT DIE SPORT-UNION NECKARSULM ZUR KOMMENDEN SAISON