EXTRA: Kim Ekdahl du Rietz kan göra comeback i Rhein-Neckar Löwen

Kim Ekdahl Du Rietz, Rhein-Neckar Löwen. Foto: www.rhein-neckar-loewen.de

Det är tyska tidningen Mannheimer Morgen som kommer med de spektakulära uppgifterna. Enligt tidningen kommer Rhein-Neckar Löwen att presentera Kim Ekdahl du Rietz på ett korttidskontrakt på fredag.

ANNONS
ANNONS
ANNONS

Rhein-Neckar Löwen, från Mannheim, är i akut behov av förstärkningar i slutspurten av säsongen. Skador ställer till det för de regerande ligamästarna. Därför är RNL på jakt efter någon spelare som kan hoppa in i slutet av säsongen. Och eftersom transferfönstret är stängt får klubben bara värva klubblösa spelare – som Magnus Jernemyr, vilket det ryktats om. Eller Kim Ekdahl du Rietz.

Den tyska tidningen skriver att de har fått information om att det är just Kim som kommer presenteras på presskonferensen på fredag. Ryktet har mötts av tystnad från både spelaren själv och klubben när tidningen frågat om de spektakulära uppgifterna. Däremot ska Löwens tränare Nikolaj Jacobsen haft Ekdahl du Rietz som huvudmål redan från början. Klubbens ordförande yttrade sig även om svensken förra veckan.

— Kim skulle säkerligen vara i lika bra form som förra säsongen, en förstärkning för vilket lag som helst, sa ordförande Jennifer Kettermann till Mannheimer Morgen.

Kim Ekdahl du Rietz slutade med handboll förra säsongen, endast 27 år gammal, och därefter har backpackat runt och levt ett friare liv. Han sa däremot i en intervju med DN att han saknade handbollen och funderade på en comeback i franska division 3. Har har även flera gånger setts på Löwens hemmamatcher för att ha koll på sina gamla lagkamrater.

Cliffhanger deluxe till fredag.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here