EXTRA: Josef Pujol klar för Bundesligaklubb

Josef Pujol (arkiv)

Ett år och ett guld blev det för Josef Pujol i norska Elverum. Nu står det klart att nästa klubbadress blir bundesligaklubben VfL Gummersbach. Pujol har skrivit på ett ettårskontrakt. 

ANNONS
ANNONS
ANNONS

Ett år i Norge fick räcka för Josef Pujol. 25-åringen som nyligen fick känna på hetluften i landslaget har skrivit på ett kontrakt som sträcker sig över en säsong med VfL Gummersbach som förra säsongen klarade sig kvar i högstaligan med en hårsmån.

Redan den 10 juli förväntas Pujol ansluta till sitt nya lag och påbörja förberedelserna inför den nya säsongen, skriver Gummersbach på sin hemsida.

Pujol kommer att ersätta Simon Ernst som skadat korsbandet och kommer vara indisponibel under säsongen. Detta tvingade klubben att agera och man är väldigt nöjda över att kunna presentera sitt nyförvärv.
– Vi är glada över att binda till oss Josef Pujol med sin internationella erfarenhet. Han besitter en hög individuell skicklighet och kommer även få en viktig roll i vår speluppbyggnad, säger sportchef Christoph Schindler.

Även Josef Pujol själv är nöjd med övergången.
– Jag är väldigt lycklig över att få chansen att spela i Bundesliga för Gummersbach. Jag vill hjälpa klubben så snabbt som möjligt och ser fram emot kommande säsong.

ANNONS
Annonslänk: Följ världens bästa klubblag och deras guldjakt i Champions League, Bundesliga och Tyska Cupen med Viaplay Sport.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here