Daniel Pettersson matchvinnare för SC Magdeburg

Daniel Pettersson, SC Magdeburg. Arkivbild. Foto: Heiko Voigt, www.foto-laechler.de

Det var jämnt och tätt hela vägen i svenskmötet GWD Minden–SC Magdeburg, men när allt skulle avgöras visade bortalaget (och framförallt Daniel Pettersson) klass och vann med 27–25. 

ANNONS
ANNONS
ANNONS

Andreas Cederholm, Dalibor Doder, Anton Månsson, Albin Lagergren och Daniel Pettersson. Det kryllade av svenskar på plan i matchen mellan Minden och Magdeburg. Och det blev en häftig match mellan två bra lag.

Efter första halvlek var ställningen 11–11 och Minden stod upp väldigt bra mot topplaget Magdeburg. Den andra halvleken var egentligen rätt lik den första med ett Magdeburg som fick slita för att dra ifrån.

Daniel Pettersson satte dit ett viktigt kantläge på slutet och då såg det ut som att Magdeburg hade skaffat sig tillräckligt målavstånd för att vinna matchen. Men Minden fortsatte att kriga på och hade chans att kvittera. Men dubbla missar gav istället Magdeburg chansen att på nytt ta en tvåmålsledning. Bollen gick ut till Pettersson på kanten som inte gjorde något misstag och gav Magdeburg ledningen med 26–24.

Magdeburg vann matchen och hänger i allra högsta grad med i striden om Champions League-platserna.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here