Alex Terwolbeck kvar i Nordhorn-Lingen

Foto: Jörgen Jarnberger/Bildbyrån.

Nordhorn-Lingen behåller sin lagkapten i ytterligare två säsonger. Föga förvånande, Alex Terwolbeck har inte spelat handboll för någon annan klubb, konstaterar Bundesligalaget på sin hemsida.

I mer än ett decennium har 28-åringen mittnian opererat i A-laget hos Nordhorn-Lingen. Nu blir det ett par år till för en av klubbens största tillgångar i attackspelet.

Något nytt väntar dock till hösten när Terwolbeck och lagkamraterna tränas av Daniel Kubes.

– Förutom sina fysiska egenskaper har Alex alltid varit en verklig ledare i HSG under de senaste åren. Jag ser fram emot att han tillför dessa kvaliteter till laget även i framtiden. För mig förkroppsligar Alex det som har gjort HSG de senaste åren och jag kan knappast föreställa mig HSG Nordhorn-Lingen utan honom, säger Kubes till klubbsajten.

Nordhorn-Lingen låg sist i tabellen när serien tog stopp i våras. Traditionslaget fortsätter ändå i högsta serien då det inte blev någon nedflyttning efter den avbrutna säsongen.

– Efter en svår säsong står vi återigen inför en stor men härlig utmaning. Jag ser fram emot en andra chans i Bundesliga, säger Terwolbeck till klubbens hemsida.

Länk: Kapitän Alex Terwolbeck bleibt der HSG weiter treu!