39-åringen spänstar fram i senaste Mizuno-modellen

Innehåll i samarbete med Mizuno

Han är 39 år (ung) men har en mer välsvarvad kropp än de flesta 19-åringarna. Vi pratar så klart om det isländska fysfenomenet och kantesset Gudjon Valur Sigurdsson som nu visar upp en av Mizunos nya skomodeller – Wave Mirage 2.1.

Vare sig du är en kraftfull dyngskytt, tung mittsexa eller fjäderlätt kantspelare så har Mizuno en skomodell som passar dig och din spelstil. Speciellt framtagen för niometare och mittsexor är Wave Stealth V som tack vare sin Wave-teknologi ger dig en stabil sko med bra dämp. Denna sko kommer också med Mizunos tekonologi Dynamotion Flex grooves vilket betyder att skon har förstärkt flexibilitet vid framfoten vilket ger extra bra golvkontakt när du stegar förbi försvararen eller slår en vältajmad rysspärr.

Snabba spelare håller ofta till på kanterna och för dem passar en sko som kombinerar stabilitet och lätthet. Tillsammans med kantstjärnan Gudjon Valur Sigurdsson har Mizuno tagit fram fjäderlätta Wave Mirage 2.1 som möjliggör snabbt spel med kvicka riktningsförändringar.

Wave Mirage 2.1 har en slimmad passform och under huven finns massor av häftiga teknologier framtagna av Mizuno som gör att Gudjon Valur Sigurdsson alltid är längst fram i kontringarna (nej, han tjuvar aldrig i försvaret) och hänger längst i luften när han hoppar in från kanten (nej, han är aldrig nere när han skjuter).

Ni vet väl att kantspelare som kan hoppa hela vägen från ett kantläge till straffpunkten ska belönas med en tårta? Med Wave Mirage 2.1 ökar du dina tårtchanser!

Som handbollsspelare är kraven på skorna höga. Dämp, vikt, stabilitet och passform är bara några faktorer som avgör just ditt val. På Mizunos webbsida hittar du de senaste modellerna och du kan filtrera mellan modellernas olika egenskaper och färger så att du hittar den sko som passar just dig och din spelstil.

Innehåll i samarbete med Mizuno