Succé i Norge – nu blir Skillhammar proffs i Benidorm

Victor Skillhammar. Foto (arkiv): Hans Petter Wille

Victor Skillhammar har gjort stor succé i norska Halden den här säsongen och slutade trea i skytteligan med 129 mål på 21 matcher. Nu flyttar Skillhammar till spanska liganian BM Benidorm, det bekräftar klubben på sin hemsida.

– Jag är väldigt glad över att flytta till Benidorm. Jag kräver mycket av mig själv under träning och match och ger alltid allt för att hjälpa laget. Jag hoppas kunna hjälpa min nya klubb mot nya mål, säger Victor Skillhammar till hemsidan.

Benidorms tränare Zupo Equisoain säger så här om Skillhammar:

– Han är en mångsidig spelare som vi hade möjlighet att se under en turnering i Holland. Han är en spelare som kan ge oss mycket, säger Equisoain till klubbens hemsida.

Skillhammar har tidigare representerat Guif, Hallby, CaperioTumba och norska Runar innan han flyttade till Halden 2015. Halden slutade, mycket tack vare Eskilstunasonens fina säsong, fyra i norska grundserien men åkte ut mot Haslum i slutspelet.

BM Benidorm är en fin klubb som ligger nia i spanska ligan. Laget spelar sina hemmamatcher i Alicante på den spanska östkusten.

LÄNK: BM Benidorm