Sillysagan över – Aron Palmarsson klar för rekordsumma

Aron Palmarsson och Filip Jicha. Foto: Angela Grewe, @angieee11 & Anna Benicewicz-Miazga, ABMprojekt

Som vi skrev igår har Aron Palmarssons framtid varit en ständigt återkommande snackis i handbollsvärlden. Nu är snacket över och pappren påskrivna. Aron Palmarsson är klar för Barcelona.

ANNONS

Islänningen som har tjafsat sig bort från Telekom Veszprem, inte dykt upp på träningar och stängts av från laget har nu fått sin vilja igenom. Storstjärnan har nu skrivit på ett fyraårskontrakt med spanska suveränerna Barcelona, som tidigare blivit av med Filip Jicha till pension. Ännu en anledning till att affären blev klar beror förmodligen på att 31 oktober är sista registreringsdatum för Champions League.

Ingen officiell pengasumma är nämnd i övergången då de båda klubbarna har skrivit under ett sekretessavtal. Det har dock pratats flitigt om en rekordövergång för Veszprem värd mellan 700 000 – 1 miljon euro. Men det verkar som att summan kan vara ännu större.

”Avtalet mellan de två klubbarna kräver att parterna är bundna av sekretess vad gäller ersättningsbeloppet, vilket i vilket fall som helst överstiger summan i de olika medierna”, meddelar Veszprems kommunikatör i ungersk media.

Den dyraste övergången i handbollshistorien är när Nikola Karabatic gick från Barcelona till PSG för två miljoner euro.

ANNONS
Annonslänk: Se de bästa matcherna från Champions League och Bundesliga med Viaplay Sport.
ANNONS

1 kommentar

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here