H65 Höör körde över jumbon Team Eslövs IK

Klasskillnaden var total när serieledande H65 Höör körde över jumbon Team Eslövs IK i fredagskvällens möte mellan lagen.

Föga förvånande var det inte direkt spänning som publiken bjöds på i matchen mellan H65 Höör och Team Eslövs IK under fredagen. Klasskillnaderna gick att ta på redan från första stund och gästerna fick åka den korta resan hem till Eslöv med ännu en förlust, den artonde för säsongen, i bagaget.

I den första halvleken mäktade gästerna knappt med att sätta tryck i egna anfall och fick gå till pausvilan med endast sju mål i protokollet. I andra halvlek kom visserligen en viss uppryckning, men 33-21 tyder trots allt på att det fortfarande är milslånga skillnader mellan lagen.