Glädjebesked för LUGI – Brljevic stannar i ytterligare två år

Dragan Brljevic får ett mer formellt och uttalat samarbete med Tomas Axnér när Lugi slår ihop sina elitkommittéer. Foto: Mathilda Ahlberg/Bildbyrån.

Dragan Brljevic har tagit LUGI till Sverigetoppen under sina år som tränare i klubben. Den skicklige tränaren blir nu Lundaklubben trogen i ytterligare två år, det skriver LUGI i ett pressmeddelande.

ANNONS
ANNONS
ANNONS

Dragan Brljevic är inne på sin nionde säsong som huvudtränare för LUGI. Laget har sedan Brljevics ankomst gått till SM-final två gånger och dessutom till semifinal vid flertalet tillfällen. Klubben har dessutom nått Europaspel. Nu har Brljevic bestämt sig för att skriva på ett nytt kontrakt med LUGI, ett kontrakt som innebär att tränaren stannar i klubben i ytterligare två säsonger.

– Med resultaten som Dragan har visat genom åren ser vi väldigt positivt på den kommande utvecklingen. Talangutvecklingen i LUGI som Dragan är en stor del av skapar förutsättningar för att nå klubbens målsättning om ett framtida SM-guld.
Det känns bra att kunna fortsätta med kontinuiteten runt Dragan i vår fortsatta strävan att ha ett av landets bästa damlag. Han har en förmåga att utveckla spelare som få tränare har, säger LUGIs klubbchef Patrik Bengtsson i pressmeddelandet.

Säsongen 2016-17 blev Brljevic framröstad till årets tränare på damsidan och känslan under alla år 55-åringen har tränat LUGI är att han varit en mästare på att få ut maximalt av det spelarmaterial han har haft till sitt förfogande.

– Jag är glad över att få fortsätta med ett av landets mest talangfulla lag. Att få chansen att jobba med unga utvecklingsbara spelare är väldigt inspirerande. Jag hoppas och tror att klubbens och mitt långsiktiga tänk även fortsättningsvis ska göra oss till en seriös utmanare till topplagen i SHE, säger Dragan Brljevic i pressmeddelandet.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here